Fredensbo

Hestepension

Vær med til at skabe de bedste rammer til din hest.

​Vi har fornyligt fået nøglerne til vores nye gård, Fredensbo, i Tappernøje.
Til vores nye hjem hører der en dejlig stald, ridebane og en god portion græs. Vi har 6 bokse stående klar til nye beboere, og glæder os til at få liv på gården.

Vi tilbyder

Et godt hesteliv og god stemning frem for alt.

– Stalden –

Vi har 10 bokse af flere størrelser, hvoraf halvdelen har vinduer der kan åbne helt op op sommeren. 1 af de 10 bokse er en foleboks. Der er vaske- og strigleplads. På sigt ønsker vi at kunne lave en behandlingsplads til mine kunder, og installere solaire. 

Der er aflåst sadelrum, som vi i de kolde måneder vil holde lunt, så udstyr ikke bliver ødelagt i kulden. 

Vi har et foderrum og  et vaskerum, som vi gerne vil sætte i stand så der er mulighed for at lave en kop kaffe og evt. vaske underlag og dækkener. 

– Foldene –

Vi har endnu ikke etableret folde, da vi gerne vil give nye opstaldere mulighed for at komme med ønsker. Men vi glæder os til at køre op ad vores allé og se heste på vores mark ! 

– Ridebane –

Vi har en indhegnet og oplyst ridebane, som ligger højt på grunden med udsigt ned til Præstø fjord. Den vil også få en kærlig hånd, så den er klar til brug når der kommer heste på ejendommen igen.

– Foder, Stråfoder & Strøelse –

Vi ønsker at fodrer med st. hippolyt men tager selvfølgelig hensyn til den enkelte hests behov. 

Wrap ad libitum

Boksene strøs med enten træpiller eller spåner. 

Vi vil give muligheden for at man kan komme med sit eget foder, strøelse og stråfoder. 

– Priser –

 Boksleje 500 ,-

Pris for leje af boks ekskl. foder, strøelse og stråfoder. Vi fodre med dit eget foder, giver wrap og lukker ud/ind alle hverdage. Du muger selv din boks.

Selvpas 1500,-

Pris for leje af boks inkl. foder fra St. Hippolyt, wrap ad libitum, spåner eller træpiller. Vi fodre og lukker ud/ind alle hverdage.  Du muger selv din boks. 

Fuldpas 2000,-

Pris for leje af boks inkl. foder fra St. Hippolyt, wrap ad libitum, spåner eller træpiller. Vi fodre og lukker ud/ind alle hverdage.  Vi muger for dig. 

Udlukning/indlukning i weekender

Vil være efter turnus ordning, og vi aftaler det indbyrdes så det passer alle bedst. 

Luk menu