Hesteterapeutens Sponsorryttere

Patricia Hvidt

& Lepas Armani

Mit navn er Patricia Hvidt og jeg er 27 år gammel.

Til dagligt læser jeg Journalistik på Roskilde Universitet og derudover underviser jeg i dressur.

Jeg har pt to heste som jeg rider og det er Lepas Armani på 11 år og Lepas Vicenza på 4 år. Mine forældre avler, så begge heste er derfor hjemmeavl. Lepas Armani er uddannet til grand prix og vi skal debutere i det nye år. Lepas Vicenza kan ikke så meget endnu, men planen er at ride 5 års championat til sommer. Jeg trænes til dagligt af Rune Willum, som har været min træner i lidt over 10 år. Med Armani er jeg blevet sjællandsmester og i 2013 gik vi videre til finalen i 6 års championatet. Derudover har vi mange sejre og placeringer op til intermediare 2 og i 2017 blev vi nr. 5 i Bundgaard Byg Cup finalen.

Louise Søborg Dahl

& Lacosta EM

Mit navn er Louise Dahl, og jeg er 26 år gammel.

Til daglig læser jeg en kandidat i virksomhedsledelse, og arbejder cirka 20-25 timer ved siden af mit studie.

Jeg har hesten Lacosta-EM, som jeg rider konkurrencer på. Lacosta er en 9 år gammel vallak og går pt middelsvær. Vi trænes til dagligt af Anne Troensegaard. Jeg købte Lacosta som projekthest, da han var 6 år gammel. Han var meget uerfaren og kun redet ganske lidt. I sommers blev vi nr 3 ved KBH mesterskabet i finalen, vandt bronze ved det individuelle distriktmesterskab samt deltog ved DM for hold. Vi har i løbet af året fået en masse rutine i MB, og har blandt andet vundet MB0 med 75%. Ligeledes har vi flere gange vundet og været placeret i både MB1 og MB2 på distrikt – og landsplan.

Freja Ricks Jørgensen

& Skærgårdens Marvelous Night

Mit navn er Freja Ricks Jørgensen, jeg er 13 år gammel. 

Til dagligt går jeg i 8 klasse. 

Jeg fik min første pony da jeg var 2 år gammel, og jeg har redet lige siden.

Min pony hedder Skærgårdens Marvelous Night også kaldet Malle.Malle er 11 år gammel og 146 cm.

Malle og jeg rider pt. LA1 og LA2, men væres helt store mål er at blive B-equipage og at ride landsstævner. Vi får til dagligt undervisning af Line Herman Hass. 

Malle og jeg blev til sammen nr. 4 i finalen til Seierskilde stilcup, og er gået videre til finalen i topponyer stilcup. 

 

Luk menu